Meer resultaten voor wordpress comments plugin

   
 
 
 
wordpress comments plugin
 
WordPress Plugin Review no-comments-on-pages Web-Pepper.
De no-comments-on-pages plugin van Jaka Janar is een kleine maar effectieve wordpress plugin voor iedereen die geen Comments reacties wil zien op zijn paginas. Vaak is het wel wenselijk dat mensen op nieuws-items posts kunnen reageren maar onder de vaste paginas wil men ze toch vaak niet zien. Uiteraard is het ook mogelijk om via de editor van het template deze functionaliteit te verwijderen maar deze plugin lost het voor je op binnen enkele seconden! WordPress Plugin Review no-comments-on-pages. 3 60% 2 votes. Ook leuk om te lezen. WordPress Plugin Review WP Robots Txt.
Disqus Comment System WordPress Plugins.
Disqus makes commenting easier and more interactive while connecting websites and commenters across a thriving discussion community. The Disqus for WordPress plugin seamlessly integrates using the Disqus API and by syncing with WordPress comments. Uses the Disqus API. Comments indexable by search engines SEO-friendly. Support for importing existing comments. Auto-sync backup of comments with Disqus and WordPress database. Threaded comments and replies. Notifications and reply by email. Subscribe and RSS options. Aggregated comments and social mentions. Powerful moderation and admin tools. Full spam filtering blacklists and whitelists. Support for Disqus community widgets. Connected with a large discussion community. Increased exposure and readership. Tags avatars comments community disqus email notification profile spam threaded widget. Vereist 3.2 of hoger.
WordPress Plugins het nut en de ellende.
Dan vind ik een blog er ook plat uitzien. WordPress op je eigen domein heeft dat niet. Wat zijn WordPress plugins? Een plugin is software die je kunt installeren op je WordPress website. Iedere plugin heeft weer zijn eigen functionaliteit zodat je jouw WordPress website kunt verfraaien én functionaliteiten kunt toevoegen voor de bezoeker. Met WordPress plugins kun je jouw website meer functionaliteit geven en meer uitstraling. Waar moet je op letten bij WordPress plugins? Plugins zijn mooie programmaatjes. Er is een aantal dingen waar je op moet letten bij een plugin. Wanneer je een plugin downloadt kun je van te voren belangrijke informatie achterhalen.
De Ultieme Top 100 WordPress Plugins van 2015 IT Starts With Coffee.
Het login formulier is gebaseerd op AJAX waardoor na het inloggen de pagina niet ververst hoeft te worden. WP Discuz is een goed alternatief voor Disqus zo houd je je comments in je eigen WordPress database. De plugin biedt responsive en op AJAX gebaseerde conversaties om de ervaring van het commenten op je website aanzienlijk te verbeteren. Under Construction WP is een elegante en simpele plugin die je kunt activeren op het moment dat je je website onder handen neemt. Social Login Social Sharing by miniOrange. Deze plugin voegt de mogelijkheid toe aan je website om bezoekers te laten inloggen met behulp van social media.
WordPress Comments Fields WordPress Plugins.
These fields are saved as comment meta and is displayed under comment text. This plugin allow admin to add custom fields in comment area. These fields are saved as comment meta and is displayed under comment text. Four fields types are supported. Drag and Drop fields. TextRadio Radio and Select inputs. Attach unlimited comments fields. PRO Version is Released. Max file upload limit set.
De beste Facebook plugins voor WordPress.
Download de JSL3 Facebook Wall Feed plugin hier. Simple Facebook Comments vervangt de standaardreacties van WordPress met een reageerbox die verbonden is met Facebook. De bezoekers van uw website dienen eerst in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. Simple Facebook Comments bevat ook de functie om reacties automatisch op het Facebook profiel van de bezoeker te plaatsen. Download de Simple Facebook Comments plugin hier. Met de Facebook Like Box WordPress plugin kunt u een box plaatsen op uw website waarin de profielen worden gelinkt van de bezoekers die uw inhoud geliket hebben.
Comment plugins voor Wordpress deel 2 Van Eldijk.
De plugin bevat alle basis functies alleen zijn de inlog mogelijkheden dus beperkt tot Facebook. Wanneer een gebruiker niet ingelogd is in Facebook dan valt de plugin optioneel terug op het standaard Wordpress reactie systeem. Facebook Comments biedt voldoende mogelijkheden om de plugin aan jouw eigen voorkeur aan te passen waaronder een custom stylesheet. Aangezien mensen op Facebook over het algemeen hun echte naam hanteren hoef je met deze plugin minder bang te zijn dat bezoekers zich onbehoorlijk gaan gedragen. Techcrunch maakt bijvoorbeeld gebruik van Facebook Comment en ook op de website van de ontwikkelaar is een demo te vinden. Social is een product van de makers van MailChimp.
Comment plugins voor Wordpress deel 1 Van Eldijk.
Met onderwerpen zoals de laatste webdesign trends SEO tips conversie optimalisatie Joomla Drupal en Wordpress. hou mij op de hoogte. Laat dit veld leeg. Werkt de plugin Twitter Mentions as Comments nog wel? Hij is al 3 jaar niet onderhouden en om die reden durf ik hem niet te installeren. Regels en alinea's worden automatisch gesplitst. Laat dit veld leeg. Brigittenstraat 13 3512KJ Utrecht Tel. 030 659 000 5 K.V.K.

Contacteer ons