Meer resultaten voor wordpress yoast

   
 
 
 
wordpress yoast
 
WordPress SEO by Yoast tips van de makers! Buro Staal.
WordPress SEO by Yoast tips van de makers! door Rosanne 3 juni 2015. De plugins WordPress SEO by Yoast en Google Analytics by Yoast zijn gebouwd door Yoast. De oprichter van dit bedrijf is Joost de Valk. Vijf jaar geleden begon hij alleen op een zolderkamer met het ontwikkelen van deze plugins inmiddels zijn beide plugins meer dan een miljoen keer gedownload en heeft hij een internationaal bedrijf met 27 personeelsleden. Om het vijfjarig bestaan van het bedrijf te vieren organiseerde Yoast vorige week woensdag een conferentie die helemaal in het teken stond van holistische SEO.
SEO Yoast SEO plugin voor Wordpress Topdata.
In de regio Limburg regelen we de automatisering van diverse bedrijven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Kijk op onze actie pagina voor de lopende acties. SEO Yoast SEO plugin voor WordPress. 17 februari 2016 18 februari 2016 Redactie SEO. In een Content Management Systeem CMS als WordPress zou je in principe met het nodige kunt en vliegwerk zelf alle aanpassingen kunnen programmeren die noodzakelijk zijn voor het behalen van een goede score bij de zoekmachines. Echter gemak dient de mens en uiteraard bestaan er diverse uitbreidingen plugins in WordPress die dit prima voor je kunnen regelen. De meest gebruikte van deze plugins is Yoast SEO.
Veiligheids lek in Yoast WordPress SEO plugin tot en met.
Wij horen het graag! Je kunt het contactformulier invullen of ons een e-mail sturen. Veiligheids lek in Yoast WordPress SEO plugin. Vrijdag 13 maart 2015. Maak jij gebruik van de WordPress SEO plugin van Yoast dan is het zaak deze zo snel mogelijk te updaten naar versie 1.7.4. Er is namelijk een belangrijk lek in gevonden. Zie hierover ook het bericht van Yoast zelf Engels. Wat houdt dit in een lek? Het lek zorgt ervoor dat er een Blind SQL Injection kan worden uitgevoerd waarmee ja/nee vragen aan de database gesteld kunnen worden. Als dat lang genoeg gebeurt kan zo belangrijke informatie achterhaald worden waaronder toegangsinformatie.
Yoast SEO voor Drupal lanceert op Drupalcon.
De Yoast SEO plugin is 1 van de meest gebruikte plugins op Wordpress websites met meer dan 14 miljoen downloads. Vanuit de Wordpress pluginactiviteiten van Joost is Yoast ondertussen uitgegroeid tot een snel groeiend UX/SEO bedrijf met nu reeds 26 internationale werknemers. Wordpress SEO versus Drupal SEO. Dankzij de inspanningen van Yoast en het gratis beschikbaar stellen van hun SEO plugin heeft het team van Yoast ermee voor gezorgd dat het Wordpress CMS zeer seo-vriendelijk is geworden. Door snelle updates geeft de Yoast plugin steeds de mogelijkheid om de laatste seo evoluties te volgen en nieuwe zaken te gaan implementeren.
Heb jij de yoast wordpress plugin een update gegeven? Social Pepper.
november 30 2015 Richard. Heb jij de yoast wordpress plugin een update gegeven? Sticky Post Door Richard On november 30 2015. Yoast wordpress plugin update. Inmiddels is versie 3.0.4 alweer verschenen van de yoast wordpress plugin. Hierin zijn enkele wijzigingen gemaakt. Het is nu gemakkelijker voor de gebruiker om de websitepaginas te optimaliseren voor online vindbaarheid. Vandaar mijn advies om de updates van wordpress en plugins altijd netjes bij te houden. Met deze versie van de plugin is het mogelijk om direct te zien wat het resultaat is van de wijziging die je doorvoert.
Yoast WordPress SEO plugin door Yoast.
WordPress SEO by Yoast plugin. Home faq WordPress SEO by Yoast plugin. WordPress SEO van Yoast. Er zijn verschillende plug-ins als het gaat om het optimaliseren van uw WordPress website. Eén van die plug-ins is de WordPress SEO by Yoast plug-in. Met deze plug-in kunt u de basis SEO toepassen op uw website. Als u de WordPress SEO by Yoast plug-in geïnstalleerd heeft krijg u onder elke pagina of bericht de mogelijkheid om de pagina te optimaliseren voor zoekmachines. De SEO plug-in van Yoast ziet er als volgt uit.
Beginnen met WordPress SEO van Yoast Een Basis Uitleg.
Je bent hier Home / WordPress Plugins / Beginnen met WordPress SEO van Yoast. Beginnen met WordPress SEO van Yoast. Dit wordt geen uitgebreide handleiding over hoe je de plugin van Yoast moet installeren en configureren daarvoor kun je prima terecht bij het duidelijke artikel van Webtalis.nl WordPress SEO by Yoast Instellen. Nee ik wil je hier alleen wat tips geven voor het aanpassen van je teksten en SEO titels om beter te scoren bij Google minimale werkzaamheden die je goed kunnen helpen.
Yoast SEO Plugin wat is het en hoe werkt het? video. Yoast SEO Plugin wat is het en hoe werkt het? video.
Omdat ik regelmatig vragen krijg omtrent deze plugin heb ik besloten om een artikel en video te maken waarin ik één van de meest gedownloade WordPress plugins bespreek. Wat is de Yoast SEO Plugin? De Yoast SEO Plugin of wel de WordPress SEO Plugin is gemaakt door de Nederlander Joost de Valk. Met deze plugin je je website optimaliseren voor Google. Zo kun je bijvoorbeeld de Title-tag van je paginas en berichten opgeven net als de META-beschrijving. Het toffe van de plugin is dat je echt kunt zien hoe goed jouw pagina scoort voor de door jou opgegeven focus zoekterm. Je ziet dan een uitgebreide pagina analyse met punten waarop je goed en minder goed scoort.

Contacteer ons