Op zoek naar wordpress sitemap plugin?

   
 
 
 
wordpress sitemap plugin
 
Sitemap maken voor WordPress!
van admin Blog 4 reacties. Bewaar dit bericht zodat ik het later makkelijk opnieuw kan bekijken! 1 2 3 4 5. 4 avg.rating 15 votes. De sitemap plugin mag eigenlijk niet ontbreken op je WordPress website. Deze plugin zal er voor zorgen dat wanneer er iets gewijzigd is op de server of aan je website Google Bing en Ask.com daarvan op de hoogte worden gesteld. Met de sitemap wordt er voorkomen dat bepaalde paginas/berichten niet worden geïndexeerd en dus onvindbaar zouden blijven. Sitemap maken voor WordPress! mars7 on 30 december 2011 at 1202. Ik krijg dit bericht.
Google XML Sitemaps WordPress website maken.
Voor meer informatie hierover verwijs ik je naar het artikel over bestandsrechten op deze site. Wanneer de bestanden zijn aangemaakt en de juiste rechten zijn toegewezen is het tijd om te plugin te downloaden en installeren.Wanneer we de plugin hebben geïnstalleerd en geactiveerd is hij te vinden onder Instellingen XML-sitemap. Standaard staan alle opties goed ingesteld dus daar gaan we verder niet op in. Om de sitemap de eerste keer aan te maken klikken we op sitemap genereren. Als alles goed is gegaan krijgen we te zien wanneer onze sitemap voor het laatst is gegenereerd dus vandaag. Treedt er een fout op dan zit er waarschijnlijk iets niet helemaal goed met de rechten van de 2 bestanden.
XML sitemaps voor WordPress WordPress Lounge.
Als je dus een nieuw bericht schrijft of een nieuwe pagina aanmaakt voegt WordPress SEO deze automatisch aan de sitemap toe. Open de plugin van Yoast en kijk onder het kopje XML sitemaps. Klik dan op de knop XML Sitemap. Deze brengt je naar een pagina die er als volgt uit ziet klik. Dat is de sitemap van WordPress Lounge. Hij bestaat uit twee sitemaps namelijk de post-sitemap.xml en de page-sitemap.xml. De een is voor je berichten de ander voor je paginas. Deze sitemaps indienen in Googles Webmaster Tools is heel eenvoudig. In de afbeelding hieronder zie je een deel van het Dashboard van Google Webmaster Tools. Helemaal rechts zie je dan Sitemaps staan.
Sitemap WordPress Plugins.
Code moved to Page-list plugin Please delete Sitemap plugin and install Page-list plugin instead. Don't be afraid the functionality of these plugins is the same. Silver Bullet Pro Page-list all Page-list params Donate GitHub. pagelist hierarchical tree of all pages on site useful to show sitemap of the site. subpages hierarchical tree of subpages to the current page. siblings hierarchical tree of sibling pages to the current page. pagelist_ext list of pages with featured image and with excerpt. examples with aditional parameters. pagelist child_of4 depth2 exclude678. pagelist_ext child_of4 exclude678 image_width50 image_height50.
WordPress sitemap maken gratis plugin! InterPedia.
Een voorbeeld van een XML Sitemap is de XML sitemap van Interpedia. Een XML sitemap wordt automatisch aangemaakt door de WordPress SEO plugin. Om de instellingen te bewerken gaat u naar SEO XML sitemaps. Om de sitemap vervolgens toe te voegen aan de Google Webmaster Tools doorloopt u de volgende stappen. Log in bij Google Webmaster tools www.google.com/webmasters. Kies de website waarvan u de sitemap wilt uploaden. Ga in het rechter menu naar Crawlen Sitemaps. Klik rechtsbovenin op Sitemap Toevoegen/Testen. Plaats de link van uw XML sitemap in het venster deze link vind u in de WordPress SEO plugin onder SEO XML sitemaps. Klik in dit scherm op de button met de tekst XML Sitemap.
WordPress Sitemap toevoegen aan Google?
5 juni 2014 op 1906. Zelf heb ik ook geprobeerd om een sitemap aan te maken met de plugin van yoast maar kreeg ook de foutmelding. Dus heb nu met XML Sitemap Generator voor WordPress 4.0.6 plugin een sitemap aangemaakt. Laat wat van je horen Reactie annuleren. Over Bas van der Lans. Bas van der Lans is WordPress Trainer Developer bij Van Ons. Wekelijks traint hij ondernemers redacties en reclamebureaus in WordPress. In 2011 schreef hij het WordPress Handboek voor Ondernemers meer dan 750 keer verkocht in 2006 richtte hij met Robert van Eekhout het bedrijf Van Ons WordPress Development op. WordPress Handboek ebook inclusief 30 videos.
Sitemap Maken? Zo Maak Je Snel een XML/HTML Sitemap.
Zelf hebben wij tags uit staan omdat we dat overbodig vinden. Deze gebruiken we namelijk niet we houden het enkel en alleen bij categorieën. Een HTML sitemap maken/genereren met WordPress. Een goede plugin hiervoor vinden is lastig. De meeste geven je veel te weinig opties. Een WordPress plugin die wel prima werkt om een HTML sitemaps mee te generen is de Dagon Design Sitemap Generator. Er is alleen één nadeel van deze plugin hij is al jaren niet geupdate. Het kan dus zijn dat deze plugin opeens niet meer werkt als WordPress een wijziging. Maargoed deze plugin werkt al jaren bij ons dus zon groot probleem is het niet.
Wordpress SEO tips 3 Killer plugins.
We hebben dus ervaring met de plugins en kunnen je exact uitleggen hoe ze werken en waarom juist deze zo goed zijn. WordPress SEO tip 1 plugin van Yoast. De WordPress SEO plugin van Yoast is veruit de meest populaire en beste SEO plugin. De Yoast SEO plugin stijgt wat betreft functionaliteiten ver uit boven de andere plugins dit kan uiteraard ook voor verwarring zorgen. We zouden ervoor kunnen kiezen om alle functionaliteiten te behandelen maar deze informatie is al in overvloed beschikbaar op het web zie bovenstaande link. In dit artikel behandelen we alleen de belangrijkste en onderscheidende functionaliteiten. De titels en metatags zijn één van de belangrijkste factoren wat betreft onpage optimalisatie.

Contacteer ons