Op zoek naar yoast plugin?

   
 
 
 
yoast plugin
 
Yoast SEO instellen op je WordPress site handleiding Webtalis. Yoast SEO instellen op je WordPress site handleiding Webtalis.
Ging de video te snel of volg je liever deze handleiding in tekstformaat met afbeeldingen en wat meer informatie lees dan hieronder verder. Hoe installeer je de plugin Yoast SEO. De plugin Yoast SEO kun je net zo installeren als alle andere WordPress plugins. Je kunt de plugin Yoast SEO downloaden en uploaden via FTP of je kunt de plugin via het beheerdersgedeelte van WordPress installeren via Plugins Nieuwe plugins. Klik tot slot nog even op activeren en de plugin is klaar voor gebruik. Wanneer je de plugin hebt geactiveerd krijg je links in de sidebar een nieuw tabje SEO met het logo van Yoast te zien.
17 SEO tips voor Wordpress websites.
Eén van die plug-ins is de WordPress SEO by Yoast plug-in. Met deze plug-in kan je de basis SEO tips toepassen op je website. Als je de WordPress SEO by Yoast plug-in geïnstalleerd hebt krijg je onder elke pagina of blog bericht de mogelijkheid om de pagina te optimaliseren voor de zoekmachines. De SEO plug-in van Yoast ziet er als volgt uit. Je kan hier de volgende instellingen doen onder het tabblad Algemeen. Dit is de zoekterm waar je met die pagina op wilt focussen. Als voorbeeld willen wij met deze pagina ons focussen op de zoekterm SEO tips. Laat je focus zoekterm terugkomen in je titel omschrijving pagina URL en ook in je titel van afbeeldingen en alt tags.
Home Yoast NL.
Naast de gratis Yoast SEO plugin bieden we Premium extensies om jouw nieuwssite video's of lokale site beter te laten ranken. Ga naar het plugin overzicht. Een frisse blik op jouw site door onze SEO professionals? Leer zelf je website te optimaliseren met onze cursussen en eBooks! Van een beginnerscursus SEO en technische trainingen tot boeken over content en gebruiksvriendelijkheid! Ga naar onze cursussen en eBooks. Meer te weten komen over SEO? Op ons SEO blog lees je alles over hoe je jouw site kan optimaliseren.
Yoast komt met premium SEO-plugin WordPress Lounge.
Yoast komt met premium SEO-plugin. Wouter Postma 14 februari 2014. Yoast het bedrijf van Nederlander Joost de Valk dat bekend is van de populaire WordPress SEO plugin komt met een premium versie van de populaire plugin. De plugin gaat 89 dollar kosten als je support en updates wilt betaal je 89 dollar per jaar voor één website. Voor een maximum van vijf websites betaal je 169 dollar en voor 329 dollar mag je de plugin op maximaal 20 websites installeren. Joost de Valk Yoast. Wat voegt de premium-versie toe?
WordPress SEO De definitieve gids Yoast.
Titles beheren met de WordPress SEO plugin. Je kunt de SEO titles eenvoudig beheren met onze WordPress SEO plugin. Er zijn twee onderdelen in de plugin waarmee je dat doet. Ten eerste krijg je een SEO-sectie in je admin zodra je de plugin installeert en activeert. Ga naar SEO Titles en je ziet de zogenaamde Title Templates en ook meta description templates maar daar komen we later op. Voor onze site zien ze er als volgt uit. Er zijn heel wat variabelen die je kunt gebruiken in de title en meta description. Onderaan de instellingenpagina staan ze allemaal uitgelegd.
Hoe werkt de Yoast WordPress SEO plugin? Marketingmed.
Tip Schrijf de tekst gewoon zoals je m wilt schrijven. Check nadien zelf hoe vaak je zoekterm voorkomt en tel daarbij ook de losse woorden. In dit geval zijn dat dus Yoast WordPress SEO en Plugin. De Yoast plugin telt de vermelding van je zoekterm in de meta-omschrijving die je dankzij de Yoast plugin zelf kunt invoeren mee in de beoordeling van je SEO-score. De meta-omschrijving zelf is echter geen SEO-factor. Wel is het van belang dat je jouw zoekterm ook terug laat komen in de meta-omschrijving omdat de zoeker op die zoekterm deze dan vetgedrukt in de zoekresultaten ziet staan. Dit bevestigt dat hij vindt waar hij naar zocht.
Yoast SEO Plugin wat is het en hoe werkt het? video. Yoast SEO Plugin wat is het en hoe werkt het? video.
Wat is de Yoast SEO Plugin? De Yoast SEO Plugin of wel de WordPress SEO Plugin is gemaakt door de Nederlander Joost de Valk. Met deze plugin je je website optimaliseren voor Google. Zo kun je bijvoorbeeld de Title-tag van je paginas en berichten opgeven net als de META-beschrijving. Het toffe van de plugin is dat je echt kunt zien hoe goed jouw pagina scoort voor de door jou opgegeven focus zoekterm. Je ziet dan een uitgebreide pagina analyse met punten waarop je goed en minder goed scoort.
Yoast SEO WordPress Plugins.
Read this migration guide if you still have questions about migrating from another SEO plugin to Yoast SEO. Yoast SEO Plugin in your Language! Momenteel zijn we bezig met een enorm vertaalproject om Yoast SEO te vertalen naar maar liefst 24 talen. Tot nu toe zijn de vertalingen voor Frans en Nederlands compleet maar we hebben nog hulp nodig voor veel andere talen dus als je goed bent in vertalen help ons op translate.yoast.com. Be sure to also check out the premium News SEO module if you need Google News Sitemaps.

Contacteer ons