Zoeken naar meta description wordpress

   
 
 
 
meta description wordpress
 
Wordpress en metatags seo blog plug-ins voor optimalisatie.
C description meta tag. Die kans wilt je dus niet laten liggen! Want een wervende pakkende tekst zal zorgen voor meer kliks naar je blog. Het is lastig om in WordPress de description metatag omschrijving en je meta keywords trefwoorden per post in te vullen. Daarom maken veel wordpress bloggers gebruik van een SEO plugin. Er zijn diverse plug-ins te vinden op website van wordpress.org. Een bekende en veel gebruikte is het WordPress All in one pack van programmeur uberdose. Deze WordPress all in one seo pack voor Metatags plug-ins zijn gemakkelijk te installeren en geven je na installatie diverse velden. Drie belangrijke velden voor je blogpost zijn. De Titel van je blog home title.
Meta description essentieel voor meer bezoekers InterPedia.
Meer bezoekers met een goede meta description. De meta description is een tekst die niet is te zien op de website maar wel zichtbaar is voor zoekmachines. In de broncode ziet de meta description er als volgt uit. meta namedescription contentPraktische en eerlijke adviezen over SEO en zoekmachine optimalisatie. SEO tips voor de online marketeer die zelf aan de slag wil./. De tekst in de meta description wordt door Google gebruikt als beschrijvende tekst 2 regels onder de titel van het zoekresultaat zie afbeelding hieronder en moet daarom het zoekwoord bevatten waarop de betreffende pagina gevonden moet worden.
Wordpress en meta-tags seo blog plug-ins Meta-tags aanmelden zoekmachines.
C description meta tag. Die kans wilt je dus niet laten liggen! Want een wervende pakkende tekst zal zorgen voor meer kliks naar je blog. Het is lastig om in Wordpress de description metatag omschrijving en je meta keywords steekwoorden per post in te vullen. Daarom maken veel wordpress bloggers gebruik van een seo plugin. Er zijn diverse plug-ins te vinden op website van wordpress.org. Een bekende en veel gebruikte is het Wordpress All in one pack van programmeur uberdose. Deze Wordpress all in one seo pack voor Metatags plug-ins zijn gemakkelijk te installeren en geven je na installatie diverse velden. Drie belangrijke velden voor je blogpost zijn.
META-omschrijving? Wat is dat en hoe pas je die aan? META-omschrijving? Wat is dat en hoe pas je die aan?
Kijk maar naar het voorbeeld hieronder. Draait je website niet op WordPress? Dan kun je deze code in de HTML-code toevoegen. meta namedescription contentHier kun je dan de tekst die je als META-omschrijving wilt typen/. Besef goed dat Google niet altijd de META-omschrijving laat zien die jij hebt opgegeven. Google bepaald dit namelijk zelf en de META-omschrijving is afhankelijk van de zoekopdracht die de zoeker in Google heeft opgegeven. GrimGlam oktober 6 2015. Ik ben net mijn website begonnen en heb net een SEO plugin geinstalleerd maar het was voor mij nog altijd een beetje onduidelijk wat de meta omschrijving inhield!
Unieke meta tag description toevoegen aan WordPress Rian Rietveld.
Unieke meta tag description toevoegen aan WordPress. De meta tag description is belangrijk voor de zoekmachine-optimalisatie SEO. Het is een korte samenvatting van de pagina. Bij een zoekactie op Google komt de description onder de titel te staan zodat een zoeker beter ziet waar de pagina over gaat en kan besluiten de website wel of niet te bezoeken. In WordPress staat standaard geen description in de head-sectie. En dat ziet er dan bij Google dan zo uit als je zoekt op modevakschool.net.
Meta-titel en description homepage WordPress SEO Yoast SEO cursus Amsterdam WordPress cursus webdevelopment en advies.
Op elke pagina is er een veld mbv de Yoast SEO plugin om je SEO-title en meta-beschrijving in te vullen. Wat vaak wordt vergeten is dat dit niet mogelijk is voor de homepage. Wanneer je homepage bestaat uit meerdere bericht zul je de meta-titel en meta-description ergens anders moeten invullen. Ga naar het oranje tabje SEO in je Dashboard. En klik vervolgens op Titels en Metas. Daar zie je bovenaan meerdere tabjes. Hier klik je op Home.
WordPress SEO De definitieve gids Yoast.
Automatisch je snippet genereren is een shortcut en er zijn geen echte shortcuts die werken in WordPress SEO. Dus gebruik het meta description veld in de WordPress SEO plugin om een meta description te schrijven. Zorg ervoor dat hij de lezer verleidt om door te klikken en wees er zeker van dat het focus keyword van je post of pagina er minimaal één keer in voorkomt. Het zal je opvallen dat wij de meta keywords nergens noemen. Wij gebruiken ze niet en dat hoef jij ook niet te doen. Lees dit artikel voor meer uitleg meta keywords and why I dont use them.
SEO in Wordpress Tips voor zoekmachineoptimalisatie InterPedia.
Lees meer over het belang van goede title tags. Schrijf aantrekkelijke meta descriptions. Naast de paginatitel is de meta description een belangrijke component voor SEO in WordPress. De meta description verschijnt onder de paginatitel in de zoekresultaten van Google. Dit wordt ook wel een snippet genoemd. Het gebruik van zoekwoorden in meta descriptions weegt niet mee voor de positionering in Google. Echter wanneer een zoekopdracht van de gebruiker overeenkomt met een tekst in de meta description wordt deze tekst vetgedrukt. Bovendien hebt u in de meta description ruimte om een aantrekkelijke tekst te schrijven waarmee u bezoekers naar uw website haalt. Overigens stelt Google regelmatig zelf een snippet samen op basis van content op de pagina.

Contacteer ons