Meer resultaten voor wordpress rating plugin

   
 
 
 
wordpress rating plugin
 
WordPress plugins mijn ultieme lijst.
Je kunt ook van ieder artikel een SEO analyse maken op het steekwoord van dit artikel. De beste SEO plugin voor WordPress! Video SEO for WordPress De beste WordPress plugin voor SEO van je videos ook van Joost de Valk. Broken link checker let op welke links in je paginas of artikelen niet meer werken. De zogenaamde dode links hebben een negatief effect op je resultaten in de zoekmachines. Met deze plugin vind je ze en kun je ze herstellen. Dagon Design Sitemap Generator een plugin die een overzicht maakt van al je artikelen en paginas in je site een zogenaamde sitemap. Deze sitemap is handig voor de zoekmachines en voor de bezoeker.
Thumbar Rating Plugin WordPress Plugins.
Full Statistics In Real Time. Each Thumbar shows up counts down counts total count and percent voted up. Auto-sized two-tone bars provide an instant visual summary of up and down votes. Customizable bar colors to fit perfectly into your theme. Ultra slim plugin profile integrates easily into your posts. Free Traffic From Thumbar.com Social Network. Each Thumbar live-mirrors a snippet of each post and its ratings at Thumbar.com.
De beste gratis WordPress plugins op een rijtje Xel Media.
De plugin Google Analytics neemt deze stap uit handen. Een uitgebreidere plugin die deze stap ook uit handen kan nemen is Google Analytics for WordPress van Yoast. Hier een korte how-to. Met de plugin GD Star Rating krijg je een geavanceerd beoordeelsysteem voor paginas artikelen en reacties. De beoordeling kan vervolgens ook getoond worden in de resultaten van Google. De kans is groot dat bezoeker die een reactie achterlaten op een artikel benieuwd is naar de reacties om zijn reactie. Met de WordPress plugin Subscribe To Comments Reloaded kan een bezoeker zich aanmelden voor een mailnotificatie wanneer er een nieuwe reactie is geplaatst. Met deze plugin kan je de interactie tussen de bezoekers die reageren stimuleren.
Makkelijk en snel een rating-systeem met GD Star Rating.
Makkelijk en snel een rating-systeem met GD Star Rating. Wouter Postma 11 mei 2013. Makkelijk en snel een rating-systeem op je WordPress-website? Dat kan met de GD Star Rating plugin. Met de plugin GD Star Rating geef je je bezoekers de mogelijkheid om berichten en paginas te waarderen met een schaal van 1 tot en met 10 sterren. Je kan echter ook kiezen voor een rating van 1 tot 5 sterren. Een leuke bijkomstigheid is dat deze waardering wanneer je de plugin op de juiste manier installeert ook in de zoekresultaten wordt getoond zoals te zien op onderstaande afbeelding. Dit dankzij de ondersteuning voor Google Rich Snippets.
Universal Star Rating WordPress Plugins.
Universal Star Rating gives the author the opportunity to add ratings/reviews for desired data products and services with the aid of a classic star rating system. You can make use of two shortcodes to embed a single inline star rating or a tabularly list of star ratings. Supported Languages English French German Italian Portuguese Brazil Spanish.
De beste Post Rating Plugins voor WordPress kminomya.com.
Maar als het aantal downloads van de WordPress Plugin Directory is een indicatie dan GD Star Rating Rating-Widget Xavin de beoordeling Ratings en Commentaar Rating behoren tot de beste post rating plugins voor WordPress. GD Star Rating is een WordPress plugin die u kunt gebruiken bij het instellen van een rating-systeem voor posten commentaren en pagina's op uw WordPress site. Standaard stelt de plugin een vijf-sterren ratingsysteem maar het kan ook worden aangepast via haar achterste Configuratiescherm weergeven duimen gebaseerde waarderingen in plaats daarvan. De plugin heeft ondersteuning voor het gebruik van de cache plugins en dynamische gegevens laden via Ajax zo goed. GD Star Rating heeft taal ondersteuning voor Engels Spaans Duits Russisch Serbian Frans Hindi Italiaans Oekraïens en Pools. De plugin vereist WordPress 2.8.0 of hoger.
Multi Rating WordPress Plugins.
The best rating system plugin for WordPress. This is simple plugin for users to rate posts based on multiple criteria / questions. 5 star ratings percentage and score results. Multiple rating criteria and questions using star ratings select drop-down lists and radio buttons to choose answers from. Font Awesome used for star icons or upload your own custom star images to use instead.
De beste rating plugins voor je WordPress blog WordPress Handleiding.
Daarbij heb je de keuze uit 20 verschillende stijlen. Je kunt je pols dus moeiteloos laten aansluiten bij het ontwerp van je website. Download Polldaddy Polls Ratings. Comment Rating Field Plugin. Deze plugin voegt een 5-sterren rating veld toe onderaan een reactieformulier in WordPress. Hierdoor krijgt een bezoeker de mogelijkheid om tegelijk met zijn of haar reactie ook een beoordeling te versturen. Download Comment Rating Field Plugin. Deze lichtgewicht rating plugin is geoptimaliseerd voor zoekmachines. De plugin maakt alleen maar gebruik van CSS een beetje HTML en de broodnodige JavaScript om te werken en heeft daardoor een minimale impact op de laadtijd van je webpaginas. Download EC Stars Rating.

Contacteer ons