Resultaten voor wordpress backup plugin

   
 
 
 
wordpress backup plugin
 
WordPress backup zo doe je dat probleemloos.
Als je zelf een plug-in of een thema hebt gemaakt is het natuurlijk verstandig om daar altijd een lokale kopie van te bewaren. Ook met behulp van de plugin BackUP WordPress maak je een back-up. De plug-in is grotendeels beschikbaar in de Nederlandse taal. Via dashboard extra backups stel je een aantal zaken naar eigen wens in. Voor het maken van de WordPress backup heb je drie mogelijkheden Database Only Files Only Both Database Files. Met BackUP WordPress is het mogelijk om eenvoudig back-ups te maken. Ga je bijvoorbeeld een wijziging aanbrengen in de database dan kun je met deze plug-in snel een back-up maken van alleen de database. BackUPWordPress instellen voor handmatige downloads.
BackWPup WordPress Backup Plugin WordPress Plugins.
Schedule complete automatic backups of your WordPress installation. Decide which content will be stored Dropbox S3. This is the free version. The backup plugin BackWPup can be used to save your complete installation including /wp-content/ and push them to an external Backup Service like Dropbox S3 FTP and many more see list below. With a single backup zip file you are able to easily restore an installation. Please understand this free version will not be supported as good as the BackWPup Pro version.
7 Handige WordPress backup plugins WordPress website maken.
Deze bieden betere ondersteuning en ook meer mogelijkheden maar daar zit wel een prijskaartje aan. BackupBuddy is de meest populaire betaalde backup plugin voor WordPress. De plugin kan volledig automatisch backups voor je aanmaken dagelijks wekelijks of maandelijks en ze op verschillende locaties opslaan. Zo heb je de mogelijkheid om je backups bij BackupBuddy zelf op te slaan je krijgt namelijk 1GB aan ruimte voor hun Stash maar ook op andere platformen zoals Dropbox Amazon S3 Rackspace Clouds FTP of per email aan jezelf. De prijzen voor deze plugin beginnen op 80/jaar voor 2 websites en lopen op tot 150/jaar voor een onbeperkt aantal websites.
De top 5 backup plugins voor WordPress WordPress Handleiding.
Bovendien is deze plugin ondanks alle features helemaal gratis. UpdraftPlus WordPress Backup Plugin. Met een score van 48 sterren en 900000 actieve installaties heeft de UpdraftPlus WordPress Backup Plugin de beste beoordeling van alle backup plugins in de WP plugin directory. Je backups kunnen worden opgeslagen in de cloud waarbij je de keuze hebt tussen Amazon S3 Dropbox Google Drive Rackspace Cloud DreamObjects FTP Openstack Swift UpdraftPlus Vault en email. Met de premium versie van de plugin kun je ook gebruik maken van andere diensten zoals OneDrive Microsoft Azure Google Cloud Storage SFTP SCP en WebDAV. De prijzen van de premium versie varieren van 70 tot 140 afhankelijk van het aantal websites dat je beheert. Download UpdraftPlus WordPress Backup Plugin.
5 Onmisbare WordPress Backup Plugins.
Werkt prima maar dan moet je er wel steeds aan denken. Of door middel van code het e.e.a. Voor velen onder ons voert dat veel te ver. Wij willen gewoon een WordPress backup plugin! En dat kan natuurlijk. Er zijn er veel. Er zijn echt veel WordPress Backup Plugins op de markt. Dus wat kies je dan? Het overzicht hieronder heeft niet de pretentie compleet te zijn. We pikken er een aantal populaire en goede backup plugins uit. We beginnen met een gouwe ouwe. Een heel eenvoudige maar ook beperkte plugin. Wp-db-backup maakt een backup van je database en doet ook alleen dat en niets meer.
Wat is de beste WordPress backup plugin? Dit is zonder twijfel deze.
Beste WordPress Backup Plugin. Prev Article Next Article. Bent u op zoek naar de beste WordPress backup plugin? Bent u het beu om uit te moeten zoeken wat er fout is gelopen bij mislukte back-ups en uzelf in allerlei bochten te wringen om gewoon een back-up van een WordPress website te maken?
Beste gratis back-up plugins voor WordPress Webtalis. Beste gratis back-up plugins voor WordPress Webtalis.
De functionaliteiten die bij de plugins staan zijn van de gratis versie. BackWPup is momenteel één van de populairste back-up plugins voor WordPress websites. Het is een plugin waarmee je back-ups kunt maken van alle bestanden op de server en de database. De back-ups die je maakt kun je opslaan in de cloud Dropbox Amazon S3 etc. Verder kun je de back-up ook naar jezelf laten mailen of downloaden op je computer. BackWPup is vrij eenvoudig te gebruiken en je kunt ook instellen dat er regelmatig automatisch back-ups gemaakt worden. Bovendien heb je ook de mogelijkheid om de database te optimaliseren en te repareren.
6 backup plugins voor WordPress vergeleken.
Unlimited licentie slechts 119 per jaar. Gratis versie bevat geen remote storage Dropbox etc. Gratis versie bevat geen geplande backups. Mogelijk complicaties bij grotere websites. BackWPup is een betrouwbare gratis WordPress backup plugin die al jaren meedoet. De plugin is eenvoudig in gebruik en biedt in de basisversie handige extras zoals het backuppen naar remote storage zoals Dropbox en Google Drive. Voor het backuppen van heel veel WordPress sites is BackWPup niet heel aantrekkelijk omdat er geen unlimited/lifetime voordeel-deals zijn geregeld tenzij je genoeg hebt aan de gratis versie. De plugin biedt overigens geen handige migratie-mogelijkheden dus snel een website verhuizen met BackWPup is er niet bij. Backup naar remote storage in basis versie Dropbox etc. Eenvoudig in te stellen.

Contacteer ons